KTT Tekniikka mukana Alihankinta 2022-messuilla

KTT Tekniikka mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-29.9.2022. Tervetuloa juttelemaan vaihdehuolloista, modernisoinneista, kunnonvalvonnasta ja muista palveluista. Löydät meidät osastolta C 549.

KTT Tekniikka Alihankinta 2022
KTT Tekniikka Oy Tampereen Alihankintamessuilla 2022

KTT Tekniikka Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia vaihdehuoltopalveluita valmistajasta ja vaihdetyypistä riippumatta. Meillä on vuosikymmenten kokemus vaihteiden huollosta ja modernisoinnista. Huoltokeskuksemme Suomessa toimivat osana KUMERAN maailmanlaajuista Service Center-verkostoa.

Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuuden teemana on vuonna 2022 teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.

Maksuton rekisteröityminen messuvieraaksi https://www.alihankinta.fi/fi/messuinfo/sisaanpaasy/
Katso meidän uunituore yritysvideomme https://youtu.be/Ra6Qv_aFIsc
Nähdään osastolla C 549.